balatonshutter
Üzlet

Ma indul a balatoni kempingszezon

Portfolio
Ma elindul a kempingszezon az Opus Global érdekeltségi körében tartozó Balatontouristnál, több mint kétezer kempinghellyel, üdülőházakkal, mobilházakkal, bérelhető lakókocsikkal és berendezett sátrakkal várja a kempingezőket a vállalat a Balaton környékén.

2021. május 7-én a 70. szezonját nyitja meg az Opus Global érdekeltségi körébe tartozó Balatontourist. A kempingüzemeltető 2100 kempinghellyel, 225 üdülőházzal, 226 mobilházzal, valamint bérelhető lakókocsikkal, és berendezett sátrakkal várja a kempingezni vágyókat Balatonakaliban, Balatonberényben, Balatonfüreden, Balatonszemesen, Révfülöpön és Zalakaroson. A hálózatban található az egyetlen naturista kemping is a Balatonnál, a Balatontourist Berény Naturista Kemping.

A pandémia közepette is 2020-ban több mint 600 ezer vendégéjszakát regisztrált a Balatontourist, ennek 68 százalékát a magyar kempingezők adták, a külföldiek száma az utazási korlátozások miatt mérséklődött, így kevesebb vendég érkezett a hagyományos küldőországokból, Ausztriából, Csehországból, Dániából, Hollandiából, Lengyelországból és Németországból – áll a cég közleményében.

Idén a tavaly bevezetett covid-eljárásrend alkalmazása mellett extra kézfertőtlenítőpontok kerültek kialakításra a kempingekben. A kempingekben egymástól szeparált üdülőházakban, mobilházakban, parcellákon tölthetik pihenésüket a vendégek, a közlekedési útvonalak szabadtéren haladnak, tágas terek biztosítják a megfelelő távolságtartást, a vizesblokkok szerkezeti kialakítása pedig lehetővé teszi a folyamatos szellőzésüket.

A Balatontourist az Opus turizmus üzletága alá tartozik a stratégiai üzletágak közül. Az Opus nemrég publikált éves jelentéséből kiderült, hogy (nem meglepő módon) a turizmus divízó megszenvedte a járványt, 2020-ban a szegmens bevétele a felére zuhant és minden eredményszinten veszteséget könyvelt el a 2019-ben még nyereséges ágazat.

opus
Forrás: Opus Global

Címlapkép: Shutterstock

koronavírus intenzív osztály kórház járvány
izzo lampa
deviza trader
GettyImages-10188160(1)
fiatalok oltása 12-15 évesek gyermek vakcina pfizer
izrael palesztine

Alapblog Pénzt? Vagy életet?

2020 az elég megrázó társadalmi kísérletek éve volt. Számomra leginkább azért, mert az egész nyugati társadalomból...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Mi lesz most a nagy technológiai részvények sorsa?
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
GettyImages-1211246429 (9)