Előfizetői tartalom

A földgáz egyelőre marad, de az ehhez épített rendszer segíthet a hidrogén hazai bevezetésében

Portfolio
Magyarország támogatta a közös EU-s 2030-as ambíciószint emelését, noha ez egyelőre, a részletek ismeretének hiányában, egy ugrásnak tűnik a vakvilágba – mondta Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia és klímapolitikáért felelős államtitkára a KLíMA – Zöldpolitikai Percek podcast beszélgetésének második részében.

A beszélgetés során az államtitkár elmondta, az európai uniós 2030-as ambíciószint emelése során egy„licitversenyt” láthattunk, az emelt célt elfogadták ugyan, de hogy pontosan hogyan érjük azt el, arról csak később lesz szó. Kapcsolódó cikkünk 2021. 05. 07. Von der Leyen: az Unio 2030-ig elkötelezte magát a szociális célok mellett 2020. 12. 11. Megszületett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés