Előfizetői tartalom

Esik a Tesla részvénye, gyűlnek a viharfelhők

Portfolio
A Tesla részvényei 4,7 százalékot estek a mai kereskedés megkezdése után, a komoly mínusz annak köszönhető, hogy újabb jelek mutatkoztak a vállalat kínai térségbeli problémáiról - a tegnapi rossz teljesítménnyel együtt már két számjegyű a mínusz a héten az elektromosautó-gyártó papírjánál. Mindeközben Elon Musk Twitter-követőit arról kérdezte, hogy az autógyártó elfogadja-e a dogecoin-t, mint fizetőeszközt - pár óra leforgása alatt már több, mint 2 millió válasz érkezett.

Problémák Kínában A hivatalos kínai személyautó-szövetség, a Passenger Car Association tegnap közölte, hogy a Tesla áprilisban 25 845 helyben gyártott járművet adott el, ami 27 százalékos csökkenés a márciusi számhoz képest. A Reuters külön arról számolt be, hogy a Model 3 gyártója úgy döntött, hogy nem vásárol további földterületeket a sanghaji üzem mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés