Előfizetői tartalom

Komoly mínuszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Ma is folytatódott az esés az amerikai tőzsdéken, lejjebb került a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is. Elsősorban ma is a technológiai és a növekedési részvények teljesítenek gyengén. A gazdasági kilábalás ugyan folytatódik, de a befektetők az esetleges túlárazások és az infláció miatt aggódnak. Az ázsiai piacokra is átragadt a kedvezőtlen amerikai kereskedési hangulat, és Európában is komoly mínuszban nyitottak a tőzsdék, a BUX Index is rosszul teljesít, miután kedvezőtlen inflációs adat érkezett: áprilisban 5,1 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak Magyarországon, ami 2012 novembere óta a legerősebb ütem.

2021. május 11. 22:04 Csúnya mínusz lett a vége A tech-papírokkal kapcsolatos szkepticizmus megviselte az amerikai tőzsdéket, mindhárom fontosabb index jelentős mínuszban zárt. A mai kereskedést a Dow 1,36%-os, az S&P 500 0,87%-os, a Nasdaq 100 pedig 1,02%-os mínuszban zárta. DOW...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái