Előfizetői tartalom

Komoly mínuszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Ma is folytatódott az esés az amerikai tőzsdéken, lejjebb került a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is. Elsősorban ma is a technológiai és a növekedési részvények teljesítenek gyengén. A gazdasági kilábalás ugyan folytatódik, de a befektetők az esetleges túlárazások és az infláció miatt aggódnak. Az ázsiai piacokra is átragadt a kedvezőtlen amerikai kereskedési hangulat, és Európában is komoly mínuszban nyitottak a tőzsdék, a BUX Index is rosszul teljesít, miután kedvezőtlen inflációs adat érkezett: áprilisban 5,1 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak Magyarországon, ami 2012 novembere óta a legerősebb ütem.

2021. május 11. 22:04 Megosztás Csúnya mínusz lett a vége A tech-papírokkal kapcsolatos szkepticizmus megviselte az amerikai tőzsdéket, mindhárom fontosabb index jelentős mínuszban zárt. A mai kereskedést a Dow 1,36%-os, az S&P 500 0,87%-os, a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés