Előfizetői tartalom

A harmadik hullám alatt is tovább növekedett a Magyar Telekom

Portfolio
A Magyar Telekom bevétele és EBITDA-ja is emelkedett az idei első negyedévben, és mindkét soron nagyjából a várakozásoknak megfelelő számokat szállított a vállalat. A távközlési szolgáltatási bevételek Magyarországon és Észak-Macedóniában is emelkedtek, ez ellensúlyozta a rendszerintegrációs és IT bevételek enyhe visszaesését, és a magyarországi kiskereskedelmi szélessávú bevételekben tapasztalt kiesést. Az első negyedéves gyorsjelentés után a menedzsment nem változtatott a korábban meghatározott 2021-es és 2021-2024-es célokon.

Hajszállal a várt alatt A Magyar Telekom az idei első negyedévben mérsékelten alacsonyabb bevételt, EBITDA-t és működési eredményt ért el, mint egy évvel korábban, az adózott eredmény azonban több mint ötödével magasabb volt az elemzői várakozások átlagánál. A bevételek 1,9 százalékkal 162,3 milliárd forintra emelkedtek, az EBITDA 8,2 százalékkal 50,2 milliárd forintra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés