Előfizetői tartalom

Átverhette ügyfeleit egy kriptoplatform, és minden pénzüket dogecoinra válthatta

Portfolio
New York főügyésze, Letitia James, azzal vádolta meg a Coinseed nevű kriptoplatformot, hogy az az ügyfelek megtévesztésével, azok tudta és beleegyezése nélkül válthatta át eszközeiket dogecoinra. A viccnek szánt kriptopénz ugyan nagyot ralizott, de a pórul járt befektetők a számlájukhoz sem tudnak hozzáférni a vádirat szerint.

A főügyész indítványozta, hogy azonnal állítsák le a Coinseed működését, mivel a platform folyamatosan átverheti ügyfeleit. Az indítvány szerint a kriptoplatform április 16-án előbb bitcoinra válthatta át ügyfelei pénzét előzetes tájékoztatás nélkül, majd a nap folyamán abból dogecoint vásárolhatott. Mindeközben pedig a Coinseed letiltotta a platform összes funkcionalitását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés