Előfizetői tartalom

Folytatódik a sztárrészvény vesszőfutása

Portfolio
A kereskedelmi űrrepülés úttörőjének kikiáltott Virgin Galactic részvényei több, mint 11 százalékot estek tegnap, miután a Cowen befektetési bank csökkentette a vállalat részvényére vonatkozó célárját, valamint az Ark Investment Management guruja, Cathie Wood eladta fennmaradó SPCE-kitettségének tetemes részét az űrkutatási ETF-jéből.

Végül 16,08 dolláros árfolyamon fejezte be a tegnapi kereskedést Richard Branson űrcégének részvénye, a Virgin Galactic, ezzel egy nap leforgása alatt 11,3 százalékot zakózott az árfolyam. A február eleji csúcsához képest eddig 72,9 százalékot esett a részvény, ami elsősorban a cég jövőjével kapcsolatos bizonytalanságoknak, az intézményi eladásoknak, az elemzők által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés