Előfizetői tartalom

Ryanair: ez az év még nem lesz az igazi

Portfolio
Masszív veszteséggel zárta a koronavírus-járvány közepette a március végén lezárt pénzügyi évét a Ryanair. A légitársaság utasforgalma a töredékére zuhant az előző évhez képest és még mindig nagy a bizonytalanság a korlátozások feloldásával kapcsolatban, így nem is fogalmazott meg a menedzsment számszerű várakozásokat, csak annyit közölt, hogy az idei év még kihívásokkal teli lesz.

A március végén zárult 2021-es pénzügyi év a legnehezebb év volt az ír légitársaság 35 éves története során – kezdi a negyedéves eredményeket bemutató közleményt a Ryanair. Az utasforgalom összeomlott, az egy évvel korábbi közel 148,5 millió utas helyett mindössze 27,5 millió utast szállított az elmúlt 12 hónapban a légitársaság az Európa-szerte bevezetett lezárások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés