Előfizetői tartalom

Íme a ragyogó kivétel, ami állja a sarat a mai tőzsdei vérengzésben

Portfolio
A mai kriptopiaci pánik során szinte mindentől szabadulnak a befektetők, bezuhant a bitcoin, az ethereum és a dogecoin árfolyam is többek között. A részvényindexek többsége szintén mínuszban áll, és kifejezetten rosszul teljesítenek azok a cégek, amelyek valamilyen módon kötődnek a kriptovalutákhoz, mint amilyen a Tesla, a Microstrategy vagy a Coinbase. Azon kevés dolgok egyike, amely ma emelkedik az az arany.

A bitcoin ma alaposan bezuhant, amely magával rántotta az egész kriptopiacot és a tőzsdék egy nagy részét is. Az árfolyam már több mint 17 százalékos mínuszban áll. A vezető amerikai részvényindex, az S&P 500 1,4 százalékos mínuszban áll. A tágabb nyersanyagpiacot sem kímélik ma a befektetők, az olaj árfolyama már több mint 3 százalékot esett. Némileg meglepő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés