Előfizetői tartalom

Itt az első európai ország, ahol Szputnyik V vakcinát gyártanak

Portfolio
A Szputnyik V-t kidolgozó Gamaleja Nemzeti Epidemiológiai és Mikrobiológiai Központ megfelelő minőségűnek nevezte a szerbiai Torlak Intézetben előállított koronavírus elleni vakcinát, és engedélyezte a vakcina előállítását az országban, ezzel Szerbia lesz Európában az első ország, amelyik az orosz vakcinát előállítja, írja a Magyar Szó.

Az orosz koronavírus elleni védőoltást, a Szputnyik V-t kidolgozó Gamaleja Nemzeti Epidemiológiai és Mikrobiológiai Központ megfelelő minőségűnek nevezte a szerbiai Torlak Intézetben előállított koronavírus elleni vakcinát, egyúttal engedélyezte annak további előállítását az országban. Európában Szerbia lesz az első ország, amely az orosz Szputnyik V-t előállítja....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés