Előfizetői tartalom

Zuhanórepülésben a bitcoin, de vajon hol áll meg?

Portfolio
A nap sztorija egyértelműen a kriptovaluta-piacon tapasztalt elképesztő szabadesés, amit Elon Musk múlt heti tweetjei után most annak köszönhetünk, hogy Kínában megtiltották a pénzintézeteknek, hogy kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfeleknek. De vajon meddig szakadhat még be az árfolyam, esetleg egy lufi kipukkanásának lehetünk a szemtanúi? Cikkünkben különböző elemzők és guruk legfrissebb vélekedéseit közöljük a témában.

Az elképesztő kripto-eladási hullám apropóján sok elemző és guru szólalt meg, alább olvashatók a legfrissebb vélekedések: Katie Stockton, a Fairlead Strategies alapítója és ügyvezető partnere elmondása szerint a bitcoin és a szélesebb kriptopiac 2020 márciusa óta az egyik legkomolyabb eladási hullámot éli meg, a bitcoin az áprilisi csúcshoz képest már 45 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés