Előfizetői tartalom

A sztárközgazdász szerint ez a baj a bitcoinnal

Portfolio
A New York-i Egyetem professzora, Aswath Damodaran szerint az ether kriptovalutának nagyobb esélye van arra, hogy árupiaci termékké váljon, mint a bitcoinnak. Alapvetően fényesebb jövőt jósol a második legjelentősebb kriptónak, mint a bitcoinnak, illetve azt is elmondta a CNBC műsorában a sztárközgazdász, hogy mi a legnagyobb probléma szerinte a bitcoinnal.

Ha a jövő a blokklánc-tranzakciókban rejlik, akkor azt lehet mondani, hogy az ethernek jobbak a kilátásai, mint a bitcoinnak - fogalmazott Aswath Damodaran, a NYU Stern School of Business pénzügyi professzora a CNBC "Street Signs Asia" című műsorában nemrég. Az ether az Ethereum-hálózat natív tokenje, a coin jelenleg a második helyen áll a bitcoin mögött a piaci kapitalizációt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés