Előfizetői tartalom

Technikai kép a forintról: erősödés után, vagy közben? - online előadás ma este

Portfolio
Az elmúlt hetekben sokat erősödött a hazai fizetőeszköz és két nagyon fontos szintet is áttört az euróval szemben. Tette ezt annak ellenére, hogy mind a közép- és hosszútávú trend, mind egy fontos alakzat a forint ereje ellen szólt.  A kamatemelési várakozások egyelőre úgy fest, hogy átírták az általános képet, de a mi kis devizánk nincs egyedül sem ezzel, sem az erősödésével a régióban. Az online előadásunk során megnézzük, hogy milyen faktorok és várakozások mozgátják most a hazai fizetőeszköz árfolyamát, milyen forgatókönyvek és várakozások léteznek a különböző időtávokon, és mennyire járhat külön utakon a forint. A webinárium utolsó negyedórájában a kérdésekre is igyekszünk válaszolni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük a forint és a régiós devizák alakulását. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. május 20., csütörtök, 18:30 - 19:15 Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban kezdte befektetés szakmai karrierjét. Elemzőként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés