Előfizetői tartalom

Zsidai Roy: hiába a nyitás, nagyon fájdalmas lesz a nyár a vendéglátósoknak

Portfolio
Sokkal fájdalmasabb lesz a nyár a budapesti vendéglátósoknak, mint amilyen a február–március volt, mondta az InfoRádiónak Zsidai Zoltán Roy gasztronómiai szakember, a Zsidai Gasztronómiai Csoport tulajdonos-ügyvezetője. Szerinte az ágazatnak további kedvezményekre és egy egyszeri, a korábbi árbevételhez kötött támogatásra is szüksége van.

A Zsidai Gasztronómiai Csoportnak viszonylag zökkenőmentesen ment az újranyitás, miután fél éven keresztül több mint száz kollégájukat tartották állományban, valamint házhoz szállítással és mindenféle termékfejlesztéssel igyekeztek trenírozni mindenkit a nyitás pillanatára – fogalmazott az InfoRádiónak Zsidai Zoltán Roy. Ennek ellenére nem tudták megnyitni minden éttermüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés