Előfizetői tartalom

Bejelentette a kormány: így változnak a rendezvényekre vonatkozó szabályok

Portfolio
Bár a Magyar Közlönyben még nem jelent meg a rendelet, pontosította és tovább részletezte pénteken este a kormány Orbán Viktor reggeli szavait a járványügyi korlátozások feloldásának újabb köréről, azon belül is elsősorban a rendezvényekre vonatkozó új szabályokról. A lakodalmakra 200 fős, magánrendezvényekre 50 fős felső korlát lép érvénybe, ezekhez nem feltétlenül szükséges a védettségi igazolvány. Az 500 főnél nagyobb szabadtéri rendezvények, illetve a zenés-táncos események (létszámtól függetlenül) látogatásához viszont védettségi igazolvány kell.

A kormany.hu-n megjelent tájékoztatás szerint ötmillió beoltott után - az Operatív Törzs jóváhagyásával – napokon belül a következő szabályok lépnek életbe: Kijárási tilalom, maszkviselés a jelenlegi szabályok szerint éjfél és reggel 5 óra közötti kijárási tilalmat megszüntetik. Ezzel párhuzamosan a múlté az este 11 órás zárási kötelezettség is az üzletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés