Előfizetői tartalom

Vegyes zárás Amerikában

Portfolio
A hét elején látott esést követően csütörtökön visszapattantak az amerikai tőzsdék, elsősorban a technológiai részvények voltak erősek tegnap, és úgy látszik, hogy az emelkedés ma is folytatódik a tőzsdéken. Ázsiában ma vegyes hangulat uralkodott a piacon, míg az európai börzék emelkedtek ma, Amerika pedig vegyesen zárt. Eközben a kriptovaluták piacán ma ismét esés látszik, főleg az altcoinok árfolyamában láthatók nagyobb elmozdulások.

2021. május 21. 22:06 Megosztás Vegyes zárás lett a vége Több mint 100 pontot emelkedett ma a Dow, de a teljes hetet így is mínuszban zárta. A Dow 0,36%-ot emelkedett a pénteki kereskedésben, az S&P 500 viszont 0,08%-kal, a Nasdaq 0,48%-kal esett, a technológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés