Előfizetői tartalom

Megint ütik a kriptókat, mínuszabn zártak az amerikai piacok

Portfolio
Jól kezdték a hetet a vezető amerikai részvényindexek, és ma is folytatódik az emelkedés, feljebb került a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is, bár az elmozdulások csak mérsékeltek. Az emelkedést támogatja, hogy egyrészt az elmúlt napokban a 10 éves amerikai államkötvény hozama csökkenő tendenciát mutat, másrészt Joe Biden tervezett infrastrukturális programja kapcsán is haladnak a tárgyalások. Az ázsiai piacokon szintén kedvező volt a kereskedési hangulat, míg Európában mérsékelt emelkedés látható. A kriptovaluták pedig igazi hullámvasúton vannak, meglehetősen nagy ingadozás tapasztalható az árfolyamok tekintetében. Az amerikai indexek az esti stagnálás után záráskor mínuszban álltak, a kriptovalutáknál újabb jelentős eladási hullám kezdődött.

2021. május 25. 22:10 Megosztás Mínuszban zárt Amerika Mindhárom vezető amerikai tőzsdeindex mínuszban zárta a kereskedést. A Dow Jones és az S&P 500 0,2%-ot csökkent ma a tegnapi zárószinthez képest, a Nasdaq pedig épphogy mínuszba fordult a nap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés