Előfizetői tartalom

Újra nagyot nőtt a 4iG, megugrott a bevétel és a profit

Portfolio
77 százalékkal emelkedő árbevételről, 74 százalékkal emelkedő EBITDA-ról és 81 százalékkal megugró adózott eredményről számolt be ma reggel közzétett, idei első negyedéves gyorsjelentésében a 4iG. A növekedés mögött a vállalatcsoport organikus fejlődése mellett a 4iG akvizíciós stratégiájának eredményei állnak, emeli ki a menedzsment a gyorsjelentésben.

Megugrott a bevétel és a profit Már tavaly is jelentősen nőtt a 4iG bevétele, az idei első negyedévben azonban újra magas lett a növekedési dinamika: az árbevétel 77 százalékkal 15,3 milliárd forintra bővült. Az első negyedévesnél magasabb bevételt korábban csak 2 alkalommal ért el a 4iG, első negyedéves bevétele pedig soha korábban nem volt olyan magas, mint idén. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés