FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Itt a fontos kiskapu, ami megmenthet a következő kriptopiaci vérengzésnél

Portfolio
A kriptopiaci befektetőket alaposan megrázhatta a közelmúltban bekövetkezett hajmeresztő eladási hullám, amit elsősorban Elon Musk tweetjeinek és a kínai állam szabályozásának köszönhettünk. De ennek a többszáz milliárd dollárt elsöprő éremnek is létezik egy jó oldala: mégpedig nem más, mint hogy megnyitja az ajtót egy "pénzkímélő" adóstratégia előtt.

Vérengzés a kriptopiacon Ahogy arról több cikkünkben is beszámoltunk, valóságos vérengzés volt a kriptovaluta-piacon a múlt héten és azelőtt, amit első körben Elon Musk tweetjei generáltak, melyekben a bitcoin környezetromboló hatására hívta fel a Tesla-cégvezér a figyelmet. Ezt követően Kína dobta le az igazi atombombát, három kínai pénzügyi szabályozó hatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés