Előfizetői tartalom

Mérsékelt emelkedés történt az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Az ázsiai tőzsdék ma jól teljesítettek, kimondottan kedvező hangulatú piacnyitást láthattunk Európában is, a délutáni órákban azonban leginkább az iránykeresés jellemzi a tőzsdéket. A BUX Index 1 százalékos emelkedésével a legjobb teljesítményt nyújtja jelenleg Európa vezető börzéi közül. A tengerentúli tőzsdéken jó hangulatú, de többnyire eseménytelen kereskedést láthattunk, valamelyest csökkenni látszanak az inflációs félelmek. A kriptovaluták árfolyamában komoly csapkodást láthatunk továbbra is, a múlt heti vérengzés után azonban valamelyest fellélegezhettek a jelentősebb valuták, a bitcoin jegyzése például már 40 000 dollár környékén áll.

2021. május 26. 22:04 Megosztás Enyhe pluszban zárt Amerika Egy kifejezetten unalmas kereskedési nap után mérsékelt pluszban zártak az amerikai tőzsdék. A Dow Jones 0,03%-os, a Nasdaq 0,33%-os, az S&P 500 pedig 0,19%-os pluszban zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés