Előfizetői tartalom

Itt a koronavírus egyik legnagyobb nyertese, brutális a növekedés

Portfolio
Tegnap közzétette legfrissebb számait a piaci alapon legjelentősebb chipgyártó, az Nvidia. A cég a globális chiphiány közepette rekord árbevételt és profitot ért el, elsősorban a videojátékok és a kriptovaluták iránti kereslet megugrásának köszönhetően. A gyorsjelentés apropóján a kilátásokkal kapcsolatban is megszólalt a cégvezér.

A tegnapi kereskedés utáni órákban közzétette legfrissebb gyorsjelentését a piaci alapon legjelentősebb, amerikai chipgyártó, az Nvidia. A fontosabb számok a következőképpen alakultak: A vállalat árbevétele a tavalyi első negyedévhez képest 3,1 milliárd euróról 84 százalékkal 5,7 milliárd euróra ugrott. A Gaming szegmensben az első negyedévben a bevétel rekordot jelentő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés