Előfizetői tartalom

Régóta várt hivatalos adatok érkeztek a Sinopharm-vakcináról

Portfolio
Régóta várt adatokat osztott meg a Sinopharm a koronavírus-vakcinájáról egy neves amerikai orvosi szaklapban – írja a Bloomberg Quint. A kínai cég két, inaktivált vírust használó vakcinát fejlesztett, ebből az egyiket Magyarországon is alkalmazták. Mind a kettő hatásosnak bizonyult a nagylétszámú klinikai vizsgálatok során, 70 százalék feletti hatékonyságot mértek.

Hatásosak a kínai Sinopharm koronavírus-vakcinái, a cég által fejlesztett két oltóanyag 72,8, illetve 78,1 százalékos hatékonyságúnak bizonyult a fertőzés megakadályozásában – derül ki az amerikai orvosi szaklapban, a Journal of American Medical Association nevű lapban megjelent tanulmányból. A vakcinákkal kapcsolatban okozott némi bizonytalanságot és bizalmatlanságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés