Előfizetői tartalom

Szárnyalnak a letartóztatott médiamogul cégének részvényei, így fejezik ki szimpátiájukat a befektetők

Portfolio
Nagyjából két hete a hongkongi biztonsági iroda zárolta a hatóságok által nem engedélyezett tiltakozások miatt bebörtönzött Jimmy Lai hongkongi médiamogul vagyonát. Ezt követően pedig felfüggesztették cégének, a Next Digital részvényeinek a kereskedését is. Ma azonban feloldották a korlátozást, és a Next Digital árfolyama szárnyal, mivel sok befektető így fejezi ki szimpátiáját a letartóztatott médiamogul felé.

A hongkongi hatóságok tájékoztatása szerint a nagyjából két hete lefoglalt értéktárgyak között szerepeltek Jimmy Lai cégének, a Next Digitalnak a részvényei, valamint másik három vállalata bankszámláin lévő összegek. A Next Digital részvényeinek kereskedését felfüggesztették ezt követően, de ma már újra lehetett velük kereskedni. A részvények a felfüggesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés