Előfizetői tartalom

Újraindul a januári őrület? Izzadhatnak a shortosok

Portfolio
Már három napja egyre komolyabb emelkedéseket láthatunk a GameStop és az AMC Entertainment mémrészvények jegyzéseinél, egyre inkább úgy néz ki, hogy a reddites kisbefektetők "felébredtek téli álmukból", és a shortosok újbóli megkergetését tervezik. De vajon maradt még tere egy újabb short squeeze-nek, vagy csak egy átmeneti fellángolásról beszélünk?

A videojáték-kiskereskedő GameStop részvényárfolyama tegnap majdnem 16 százalékkal emelkedett, és ezzel március eleje óta nem látott szintre emelkedett a jegyzés, míg a mozilánc-üzemeltető AMC papírja 19,2 százalékot ralizott, ezzel újra 20 dollár közelébe került egy papír. Májusban 97 százalékot emelkedett eddig a jegyzés. A közösségi médiában a "Diamond...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés