Előfizetői tartalom

Rekordok a Duna House-nál

Portfolio
Április elején tette közzé a Duna House az előzetes első negyedéves számait, amelyből kiderült, hogy minden core üzletágában rekordszintű negyedéves volumenekkel kezdte az évet a cég, a 2020. évben elért rekordok után a szezonálisan szokásosan gyenge első negyedév mindenkori rekordokat hozott 2021-ben ingatlan-, és hitelközvetítésben egyaránt: a franchise ingatlanközvetítés 36 százalékkal, a saját irodás ingatlanközvetítés 37 százalékkal, a hitelközvetítés pedig 6 százalékkal bővült év/év alapon.Most megérkezett a részletes első negyedéves beszámoló.

Az értékesítés nettó árbevétele 3 százalékkal 2,54 milliárd forintra emelkedett, az EBITDA 18 százalékkal 433 millió forintra bővült. 2021. első negyedévében a növekedés motorja az ingatlanközvetítő tevékenység volt, amely jutalékvolumene Magyarországon 30, Lengyelországban 60 százalékkal bővült franchise és saját irodás közvetítésben egyaránt. A két üzletág...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés