Előfizetői tartalom

Koronavírus: Pfizer-vakcinát ajándékoz Szerbia Csehországnak

Portfolio
Hétfő reggelre közel 170,4 millióra nőtt a világszerte beazonosított koronavírus-fertőzések száma a járvány tavalyi kirobbanása óta és 3,5 millió halálos áldozatot követelt a vírus – derül ki a Johns Hopkins Egyetem adataiból. A legtöbb fertőzöttet eddig az Egyesült Államokban azonosították, több mint 33 millió főt, nem sokkal lemaradva követi India, 28 millió fővel.  A járvány lassul a világban, a napi új esetek száma csökkenő tendenciát mutat, néhány dél-kelet-ázsiai országban azonban a fertőzések felfutása figyelhető meg az indiai variáns terjedése miatt.

2021. május 31. 20:56 Megosztás Az Európai Bizottság jóváhagyta a BioNTech/Pfizer-vakcina használatát a 12-15 éveseknek Az Európai Bizottság jóváhagyta a 12-15 éves gyerekek számára is a BioNTech/Pfizer vállalatok közösen fejlesztett, Comirnaty...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés