Előfizetői tartalom

Követő stop stratégiák - online előadás ma este

Portfolio
A trendkövető stratégiák esetén általában nem a trend erősségének a felismerése, hanem a kockázatkezelés okozza a legtöbb fejtörést. Ezt általában stop-loss megbízásokkal igyekeznek megoldani, de ezek szintjének meghatározására nem mindig van egységes módszertan vagy stratégia. Előadásunk során megmutatunk néhány olyan stratégiát, amelyik révén a trendkövetés, sőt magának a trend jellegéhez lehet igazítani a pozíció kockázatkezelését. Ezáltal jelentősen csökkenhet annak az esélye, hogy túl későn reagálunk, vagy egy stabil trendből kiesünk.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük a követő stop módszereket aktuális példákon keresztül. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. május 31., hétfő, 18:30 - 19:15 Előadó: Faluvégi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés