Előfizetői tartalom

Új vezérigazgató-helyettes az Alteónál, még nagyobb hangsúlyt kap a körforgásos gazdaság

Portfolio
Simon Anita 2021. június 1. napjától az Alteo fenntarthatóságért és körforgásos gazdaságért felelős vezérigazgató-helyetteseként folytatja munkáját. Emellett Luczay Péter, aki eddig termelés- és kockázat menedzsmentért felelős vezérigazgató-helyettes pozíciót töltött be termelésmenedzsmentért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettes státuszban folytatja munkáját, szintén holnaptól.

Simon Anita korábban a hulladékgazdálkodási divízió vezetője volt, de június 1-től emellett már az Alteo újonnan kialakított „Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság” elnevezésű részlegének a vezetője is lesz. A szervezeti egység létrehozásával az Alteo azon szervezeti és vállalatirányítási célját kívánja támogatni, hogy szervezetileg és vezetői felelősség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés