Előfizetői tartalom

Alig mozdult Amerika

Portfolio
Az amerikai tőzsdék nemzeti ünnep miatt zárva tartottak tegnap, ám ma már újra lehet kereskedni. A kereskedés megkezdését követően pluszban állt a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is. Zárásra azonban stagnálást közelében voltak az indexek. Az ázsiai piacokon vegyes elmozdulások voltak láthatóak, míg Európában többnyire pluszban állnak a tőzsdék. A magyar tőzsde pedig ralizik egyet közben, így a BUX-index 47 ezer pont fölé került, ami új történelmi csúcs, és az OTP árfolyama sem volt még soha ilyen magas.

2021. június 01. 22:15 Megosztás Stagnálás Alig mozdultak a tengerentúli indexek kedden. A Dow 0,1%-kal emelkedett, az S&P 500 index 0,05%-kal csökkent, míg a Nasdaq 0,1%-kal került lejjebb. Az amerikai feldolgozóipar erősödik, ez azonban nem repítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés