Előfizetői tartalom

Jöhet a három gyerek Kínában - Milyen részvényeket érdemes most figyelni?

Portfolio
Második napja szárnyalnak a kínai tőzsdén azon vállalatok részvényei, amelyek profitálhatnak abból, hogy a kínai döntéshozók engedélyezték hétfőn a harmadik gyerek vállalását a pároknak. Többek között emelkednek a gyerektermékeket forgalmazó kiskereskedők, a termékenységi klinikák és a hormontartalmú gyógyszerek gyártói is. A Bloomberg összegyűjtötte, hogy mit gondolnak a lépésről az elemzők, és hogy melyek a stratégák top pickjei.

Nagyot emelkedett az elmúlt napokban a kínai tőzsdén a Beingmate nevű tejipari vállalat árfolyama, és a termékenységi klinikát működtető Jinfa Labi Maternity & Baby Articles is megugrott, miután Kína bejelentette, hogy lehetővé teszik minden párnak, hogy harmadik gyermeket is vállaljon. A szteroidos hormonokat tartalmazó gyógyszerekhez alapanyagot gyártó Hubei Goto Biopharm...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés