Előfizetői tartalom

Világszerte ismert befektetési szolgáltató lép a Budapesti Értéktőzsdére

Portfolio
Új kereskedési tag került a Budapesti Értéktőzsdére, méghozzá egy olyan vállalat, amely legendás a tapasztaltabb spekulánsok és befektetők között, és világszerte ismert. Az Interactive Brokers a hazai leányvállalata, az Interactive Brokers Central Europe Zrt. révén került a részvényszekcióba. Már a névadásból is kiderült, hogy ez a cég nemcsak a magyar, hanem a régiós piacot szeretné kiszolgálni, de a sajtótájékoztatón a vállalat vezetése sok más érdekességeket is megosztott a terjeszkedésekkel kapcsolatos tervekről.

Az Interactive Brokers a világ egyik legismertebb online brókercége, amelyet a Magyarországról még a hatvanas években kivándorolt Péterffy Tamás alapított. A vállalat 43 éves múltra tekint vissza, és mára 135 tőzsdén vagy egyéb pénzügyi piacon napi szinten 3,3 millió megbízást kezel. A cég különösen népszerű a gyakorlottabb, szofisztikált befektetési stratégiát választó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés