FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

A korlátozások közepette tovább nőtt a Zoom - Meddig tarthat ki a lendület?

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt hozott korlátozó intézkedések az idei első negyedéveben még bőven életek, így a kijárási korlátozások és a közösségi távolságtartás tovább hajtotta a vizet a Zoom malmára. A videokonferenciás cég nagyot nőtt árbevétel-, és profitsoron is, az igazi kérdés azonban az, hogy a korlátozások feloldásával hogyan fog teljesíteni a vállalat.

Közzétette legfrissebb számait a Zoom, a videokonferenciás cég árbevétele a tavalyi első negyedéves 328,2 millió dollárról 191 százalékkal 956,2 millió dollárra nőtt. A vállalat pénzügyi igazgatója a gyorsjelentést követő befektetői tájékoztatón elmondta, hogy az árbevétel soron elért eredmény meghaladta a cég 905 millió dolláros előrejelzésének felső határát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés