Előfizetői tartalom

Kis emelkedésekkel zártak az amerikai indexek

Portfolio
Kimondottan jó hangulatú kereskedést láthatunk ma Európában, a BUX index tegnapi csúcsa után ma is emelkedni tudott. A tegnapi remek teljesítmény után ma is feljebb került az olaj ára, ennek köszönhetően szektorszinten kimondottan jól teljesítettek az olajipari cégek. A tengerentúli tőzsdéken enyhe emelkedést láthattunk, a remek első negyedéves eredmények ellenére minimális pluszban van csak a Zoom részvénye, míg a mozilánc-üzemeltető AMC papírja ma is szárnyaltak. Mindeközben ismét ralizik Elon Musk kedvenc kriptovalutája, a dogecoin: a Coinbase kriptotőzsde a holnapi naptól kezdve elkezdi elfogadni a bejövő átutalásokat az eredetileg viccnek indult tokenből.

2021. június 02. 22:15 Megosztás Megközelítette a történelmi csúcsát az S&P 500 Mérsékelten emelkedtek a szerdai kereskedésben az irányadó részvényindexek, az S&P 500 a történelmi csúcsa közelébe emelkedett. A Dow 25 pontos pluszban zárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés