Előfizetői tartalom

Súlyos a helyzet a brit vendéglátásban – Máris hiányoznak a hazatért magyarok?

Portfolio
Komoly munkaerőhiánnyal szembesültek az újranyitáskor a brit vendéglátók, akik már azt szorgalmazzák a kormánynál, hogy vizsgálja felül az uniós bevándorlási szabályokat. A szolgáltatók arra figyelmeztetnek, hogy ha túl sokáig fennmaradnak a korlátozások, akkor félő, hogy további ezrek hagyják majd el a szektort, és máshol helyezkednek el.

Nagyon készülnek a nyitásra Az Egyesült Királyságban is sok vendéglátóipari cég reménykedik abban, hogy a hosszú lezárások után az idei nyár már a bulikról fog szólni. Ezt azonban most nem várt helyről érheti fenyegetés: egyre súlyosabb a munkaerőhiány az országban – írja a Guardian. A brit kormány június 21-től tervezi feloldani a maradék korlátozást a szigetországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés