FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

Túljegyzés alakult ki a Gloster tőkeemelésénél

Portfolio
A Gloster a Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta a befektetőket és a tőkepiaci szereplőket a nemrég lezajlott tőkeemelésről, aminek során 6 százalékos túljegyzés alakult ki, így összesen 85 467 darab részvényre érkezett jegyzési igény. A tőkeemelés következtében a társaság részvényeinek közkézhányada a kibocsátást megelőző 167 862 darab részvényről várhatóan 253 329 darab részvényre emelkedik, ami 51 százalékos közkézhányad bővülést jelent.

A Gloster a Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta a befektetőket és a tőkepiaci szereplőket az alábbiakról: A társaság igazgatósága a vonatkozó közgyűlési határozatban kapott felhatalmazása alapján elhatározta a társaság alaptőkéjének új részvények forgalomba hozatalával történőfelemelését pénzbeli hozzájárulás ellenében, melyet az igazgatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés