Előfizetői tartalom

Elakadt az amerikai tőzsdék menetelése

Portfolio
Mínuszban nyitottak az amerikai tőzsdék, a vezető részvényindexek közül lejjebb került a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is. Mindezt annak ellenére, hogy erős munkaerőpiaci adatok érkeztek. A kedvezőtlen kereskedési hangulatot részben az magyarázhatja, hogy Oroszország bejelentette: eltávolítják a dollár eszközöket a nemzeti vagyonalapból, amely ezután az euróra, a jüanra és az aranyra fog inkább támaszkodni. Az európai tőzsdéken szintén romlottak a teljesítmények a délutáni órákban.

2021. június 03. 22:40 Megosztás 5 napos menetelés akadt el Mindhárom vezető amerikai részvényindex a negatív tartományban zárt. A Dow Jones 0,07%-ot veszített értékéből, amivel egy 5 napos emelkedő széria szakadt meg. Az S&P 500 index 0,36%-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés