Előfizetői tartalom

Franciaországba PCR-teszt nélkül beutazhatnak a beoltott uniós állampolgárok

MTI
A koronavírus ellen az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinákkal beoltott uniós állampolgárok június 9-től negatív PCR-teszt hiányában is beutazhatnak Franciaországba, a Nagy-Britanniából és az Egyesült Államokból érkezőktől azonban továbbra is kérni fogják a hatóságok a tesztelést, függetlenül attól, hogy felvették-e az oltást - jelentette be pénteken a francia kormány.

A határok újranyitásának stratégiája elnevezésű kormányzati dokumentum szerint Franciaország jövő szerdától három kategóriába sorolja az országokat a járványhelyzet alapján, és aszerint szabályozza a beutazási feltételeket. A zöld színnel jelölt államokból (schengeni övezet, Ausztrália, Dél-Korea, Izrael, Japán, Libanon, Új-Zéland, Szingapúr) érkezőknek nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés