Előfizetői tartalom

Musk borzolja a kedélyeket, zuhannak a kriptovaluták

Portfolio
Elon Musk magyar idő szerint ma hajnalban egy rejtélyes üzenetet posztolt a Twitteren, a kiírást a digitális eszközök világában sokan úgy értelmezték, hogy a milliárdos szakít a bitcoinnal. Ahogy azt már megszokhattuk, a kriptoközösséget kimondottan érzékenyen érintette a poszt, el is indult az eladási hullám a kriptovaluta-piacon, több nagyobb coin jegyzése is komoly mínuszban van.

Ahogy azt reggel megírtuk, gyors egymásutánban két posztot is közzétett a Twitteren magyar idő szerint ma hajnalban a Tesla-cégvezér Elon Musk, a második tulajdonképpen az első folytatása volt, alább látható a második, sokat mondó kiírás: pic.twitter.com/MLhu6oOwgc— Elon (Musk) June 4, 2021 Ezúttal nem annyira tiszta (még), hogy Musk mit próbál kommunikálni a poszttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés