Előfizetői tartalom

MABISZ: erősen kezdték az idei évet a magyar biztosítók

Portfolio
Csupa jó hírrel szolgálhatunk a biztosítási piac első negyedévét illetően az MNB friss adatai alapján – kezdte a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) mai az online sajtótájékoztatóját Pandurics Anett, a szervezet elnöke. A Századvég kutatásából kiderült: a lakosság háromnegyede még nem hallott a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításokról.

Pénteki részletesebb elemzésünk a magyar biztosítók első negyedéves MNB-statisztikáiról itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 04. 13 éves rekord dőlt meg a magyar életbiztosításoknál, megússzák a válságot a biztosítók? A MABISZ elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy a tavalyi első negyedévnek még csak az utolsó két hetét érintette a pandémia. Viszonylag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés