Előfizetői tartalom

Alapos megütötték a bitcoint - Az amerikai tőzsdéken viszont nem ijedtek meg a befektetők

Portfolio
A hétvégi G7-csúcstalálkozó nagy adómegállapodási híre a jelek szerint nem bizonytalanította el a befektetőket, amelyek új impulzusokra vártak a keddi európai kereskedésben, amelyet végül a vezető nyugat-európai részvényindexek a tegnapi záróértékeik közvetlen közelében zártak. A magyar tőzsdén ugyanakkor a vevők domináltak, a BUX értéke 0,6 százalékot erősödött a hétfői záráshoz képest. Amerikában viszont nem láthattunk érdemi elmozdulásokat a keddi kereskedésben. Nem úgy a kriptovaluták piacán, ahol jelentős zuhanások következtek be kedden.

2021. június 08. 22:45 Megosztás Nem volt egységes irány Amerikában Eltérően teljesítettek a tengerentúli részvényindexek kedden: a Dow Jones érétke 0,1 százalékot csökkent, míg az S&P 500 (+0,02%) és a Nasdaq (+0,31%) értéke szerény mértékben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés