Előfizetői tartalom

Szeptemberben rendezik a 2021-es Brain Bart

Portfolio
Szeptember 9-10. között új helyszínen, a budapesti Millenárison zajlik majd Európa legnagyobb jövőfesztiválja - tájékoztatták a szervezők a Portfolio-t. Az esemény idén kifejezetten azokat a kulturális értékeket és technológiai megoldásokat állítja fókuszba, amelyek a globális hangzavarban is biztosítják a tartalmas életet, az értelmes munkát és a jó minőségű emberi kapcsolatokat.

Lehet, hogy az analóg technológia győz a digitális fölött? Mi köze a Bitcoinnak a szólásszabadsághoz? Mire jó a magyar nyelv egy angolul beszélő világban? Mi van, ha mégsem a home office a jövő munkahelye? Hogyan találhatunk vissza a természetbe a mindennapokban? A világ minden pontjáról érkező előadóktól többek között ezekre a kérdésekre is választ kap majd a közönség....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés