Előfizetői tartalom

Richter: nincs csőben egyelőre a következő akvizíció

Portfolio
Nincs egyelőre meg a következő akvizíciós célpont a Richternél, a múlt héten lezajlott kötvénykibocsátásnak ehhez nincs köze – mondta el Orbán Gábor, a gyógyszergyártó vezérigazgatója a Világgazdaságnak adott interjú során. A forint erősödése nem kedvez a vállalatnak, de egyelőre nem változtatnak a növekedési terveiken. Egy esetleges ellenséges felvásárlás veszélyével kapcsolatban nagy biztonságot jelent, hogy hazai alapítványi kézbe kerültek Richter-részvénycsomagok.

A hozamemelkedés nem változtatott a Richter kötvénykibocsátási tervein, az eredeti ütemtervet tartotta a vállalat és nemcsak hogy a legnagyobb kötvénykibocsátás lett a magyar központú vállalatok közül, hanem a legalacsonyabb kamatfelár mellett valósult meg. A piac visszaigazolta a cég pénzügyi stabilitását és konzervatív politikáját – mondta el Orbán Gábor. Hozzátette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés