Előfizetői tartalom

Vegyes zárás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Felemás teljesítmény volt látható az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones és az S&P 500 mínuszban zárt, míg a Nasdaq emelkedett. Jól teljesítettek a technológiai cégek részvényei, ami részben annak köszönhető, hogy még lejjebb kerültek a kötvényhozamok. Az európai börzéken szintén vegyes kép volt látható a mai kereskedésben. A kriptovalutákat tegnap ismét megütötték a befektetők, a bitcoin jelenleg 35 ezer dollár környékén áll, sikerült fölfelé korrigálnia. Az MNB alelnöke, Virág Barnabás, a Portfolio Hitelezés konferenciáján bejelentette, hogy a jegybank június végén szigorítási ciklusba kezd, a leghatározottabb módon fel fognak lépni az inflációs kockázatok ellen, vagyis úgy tűnik, hogy jön a magyar kamatemelés.

2021. június 09. 22:01 Elillant a jókedv a nap végére Nem sok maradt a kereskedési nap végére a nyitás után tapasztalható optimizmusból, az S&P 500 és a Dow Jones is mínuszba fordultak. Előbbi 0,18%-os, utóbbi 0,44%-os mínuszban tért nyugovóra. A Nasdaq 100 viszont emelkedni tudott:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái