Előfizetői tartalom

Az e-kereskedelemi logisztikában terjeszkedne tovább a Waberer's, további akvizíciók jöhetnek

A világjárvány számtalan más terület mellett a logisztikában is új kihívásokat teremtett, gondolhatunk akár az e-kereskedelem térnyerésére, vagy a globális konténer- és chiphiányra. Mindeközben számos trend gyorsult fel az iparágban, kezdve a zöldlogisztikával, egészen a digitalizációig. Ezekkel az iparági trendekkel, a megváltozott környezettel, és jövő kihívásaival kapcsolatban beszélgettünk Barna Zsolttal, a WSZL ügyvezető igazgatójával, és a Waberer's operációs vezérigazgató-helyettesével, aki elmondta, hogy a vállalat többek között az e-kereskedelmi logisztikai területet szeretné továbbfejleszteni, amelyben akvizíció is elképzelhető, a cég pedig folyamatosan vizsgálja a lehetőségeket.

A piaci szereplők egy részének a várakozása az volt, hogy a Waberer’st feldarabolhatják, és akár értékesíthetik egyes részeit, például a nemzetközi fuvarozást. Az ön feladata pedig pont a két egység összekovácsolása. Akkor most melyik irányba halad a vállalat? A Waberer’s International és a Waberer’s Szemerey Logisztika (WSZL) működésében lévő szinergiák kihasználása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés