FONTOS 270%-os infláció: mi van veled, Argentína?
 
Előfizetői tartalom

Edison: még többet ér a 4iG

Portfolio
Újabb, részletes elemzéssel jelentkezett a 4iG részvényeit már korábban is követő Edison Research, az elemzőház átdolgozta a modelljét, és már számolnak korábban bejelentett akvizíciók hatásaival, aminek köszönhetően megemelték a magyar vállalat bevételére és eredményére vonatkozó előrejelzésüket, és a 4iG részvényeire vetített nettó jelenérték-várakozást is.

Megemelt várakozás Frissítette a 4iG-re vonatkozó modelljét az Edison Research: a 2021-es bevételvárakozást 33 százalékkal 82,7 milliárd forintra emelte az Edison, az EBITDA-várakozást 59 százalékkal 8,9 milliárd forintra emelték, ezek alapján 10,8 százalékos EBITDA-marzs adódik. Az adózott eredményre vonatkozó várakozást az Edison a korábbi 4-ről 37 százalékkal 5,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés