Előfizetői tartalom

Hat befektetési ötlet, amit nem szabad most kihagyni a UBS szerint

Portfolio
Az elmúlt hónapokban alapos drágulás volt megfigyelhető a tőzsdéken, nagyot ralizott az S&P 500, de az európai börzék is magukra találtak, miközben megugrott az infláció is. Sokakban felmerül a kérdés, hogy milyen részvényeket érdemes ebben a környezetben venni. A UBS elemzői két nagyobb lehetséges jövőbeli trendet azonosítottak, amiből érdemes kiindulni, és ezek alapján hat részvénytípust ajánlanak a befektetők figyelmébe.

Az elmúlt hónapokat a tőzsdei emelkedések jellemezték, különösen az Egyesült Államok vezető részvényindexei teljesítettek jól, de időközben Európa is elkezdett magára találni. Az S&P 500 év eleje óta közel 12 százalékos pluszban áll, az elmúlt egy évben pedig több mint 30 százalékot emelkedett. A német DAX is jól teljesített az elmúlt hónapokban, idén közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés