Előfizetői tartalom

Ezektől a veszélyektől rettegnek most a legjobban a világon

Portfolio
A koronavírus-járvány csillapodásával könnyen azt gondolhatnánk, hogy fellélegezhetünk, és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Ez azonban közel sem ilyen egyszerű: a változás folyamatos, ami senkinek sem engedi meg, hogy ott folytassa, ahol a válság előtt abbahagyta. A cégeknek is gyorsan változó környezettel és az ezzel járó kockázatokkal kell szembenézniük, amelyekhez alkalmazkodniuk kell - máskülönben azt kockáztathatják, hogy lemaradnak. Ezek a kockázatok a szállítási nehézségek miatti ellátási lánc problémáktól kezdve a kibertámadások fenyegetésén át egészen a természeti katasztrófák okozta zavarokig terjedhetnek, derült ki az Allianz legújabb Kockázati Barométeréből, melyet több, mint 2500 kockázatkezelési szakértő bevonásával készítettek el.

Miközben az országok és a vállalatok továbbra is küzdenek a koronavírus-járvány hatásaival, legújabb felmérésükben közel 3000 kockázatkezelési szakértőt kérdeztek meg az Allianz Kockázati Barométerének elkészítése során 92 ország területéről és 22 ipari ágazatot lefedve, a felmérésnek az volt a célja, hogy feltárják a 10 legfontosabb üzleti kockázatot, amelyre...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái