Előfizetői tartalom

Új szereplő a magyar tanácsadó és könyvvizsgáló piacon: versenytársat kap a Big4?

Portfolio
Idén tavasszal új, nemzetközi hálózattal rendelkező tanácsadó cég jelent meg a magyar piacon, amely már rövid- illetve középtávon a Big 4 (Deloitte, KPMG, EY, PwC) alternatívája, az ötödik legnagyobb szereplő kíván lenni. A régóta kialakult magyar tanácsadói piacon a londoni központú Moore Global új branddel, de a hazai viszonyokat jól ismerő csapattal lép pályára. A Moore Hungary három alapító partnerét, Boross Ákost, Hajnal Pétert és Huth Gabriellát kérdeztük a tervekről, a közelmúlt történéseiről és a magyar tanácsadói piac sajátosságairól.

Nem mindennapos esemény, hogy egy nemzetközi tanácsadó cég megjelenik Magyarországon. Hogyan érkezett a Moore Global Magyarországra és mit tud nyújtani egy már bejáratott, kialakult piacon? Boross Ákos, alapító managing partner: A brand új, a partnerek viszont jól ismert, összeszokott szakemberek. A Moore Hungary egy globális angolszász (londoni) központú nemzetközi tanácsadó...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái