Előfizetői tartalom

Megvan a nagy amerikai alku, csúcson zártak az amerikai indexek

Portfolio
Az amerikai tőzsdéken emelkedés látható, feljebb került a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is, elsősorban a technológiai részvények teljesítenek jól. A kedvező hangulatot az amerikai infrastruktúra-fejlesztő csomnagról szóló alku fűtötte, az S&P 500 és a Nasdaq új történelmi csúcson zártak. Mindezt annak ellenére, hogy a heti új segélykérelmek számának alakulása kissé csalódást keltett. Az ázsiai tőzsdéken vegyes teljesítmények voltak láthatóak, míg Európában mérsékelt pluszban állnak a börzék.

2021. június 24. 22:04 Megosztás Csúcson zárt a Nasdaq, S&P 500 Az amerikai jó hírek hatására az S&P 500 és a Nasdaq is új csúcson zárt. Előbbi 0,7%-ot emelkedve 14 369 ponton fejezte be a napot, az S&P 500 ma 0,6%-ot emelkedve 4266 ponton zárt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés