Előfizetői tartalom

Mi lesz a tőzsdékkel, ha mindenben tévedünk? A Goldman Sachs most elmondja

Portfolio
Mi lesz, ha az infláció emelkedése mégsem csak átmeneti jelenség lesz? Vagy ha a kötvényhozamok mégsem a várakozásoknak megfelelően alakulnak? Milyen hatása lesz a tőzsdékre, ha Joe Biden nagy adóreformjából végül semmi sem lesz? - Teszi fel a kérdést a Goldman stratégája, miután az S&P 500 indexre megfogalmazott év végi célértéküket már most majdnem elérte az amerikai index.

Még csak egy fél év telt el 2021-ből, de az S&P 500 index már csaknem elérte a Goldman stratégáinak év végére várt célértékét. Pénteken új történelmi csúcson zárt az átfogó amerikai index és mindössze 20 pontra van a Goldman 2021 végére célzott 4300 pontos értékétől – hívja fel rá a figyelmet a ZeroHedge. Eddig jó volt az irány a részvénypiacokon, de a Goldman...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés